Waarom underdogs zijn de slimme inzet in Voetbal weddenschappen.

Underdog of favoriete? Het is een keuze maken we dagelijks in de gehele Voetbal seizoen. Er zijn zeker momenten waarop favorieten bevel onze aandacht, mijn ervaring leert me dat weddenschappen underdogs is de beste manier om geld in het voetbal wedden. Hier zijn 5 redenen waarom u moet bijzondere aandacht besteden aan de honden elk seizoen.

1. Niet elke winnen is gelijk

Favorieten Odds neigt te worden aan de lage kant, variërend 1,70-1,85. Het doet er niet veel waarde, vooral als je vaak weddenschappen grote overweegt u het risico $ 1000 op een singles zelfs als je wint heb je pas een waarde van $ 700 tot $ 825 winst. Met een 3 weddenschappen per dag, dat ik de aanneming van een typisch scenario van 1 win 1 trekken en 1 verlies situatie zou leiden tot een viguorish verlies van $ 150 - $ 300. Maar als je weddenschappen op underdogs de kans lijkt te variëren van $ 1.975-$ 2.15 met het scenario van 1 win 1 trekken en 1 verlies situatie zou resulteren in een minimale viguorish verlies of vaker een winst als gevolg van de waarde odds.

2. Underdogs er geen respect!

Ze niet krijgen van het publiek, soms leidend tot meer dan verdiend spreads. Nog belangrijker is dat zij niet krijgen van hun oppositie. Goede teams kunnen soms slecht teams licht (vooral als de spelers en coaches zijn gedachten op andere dingen, zoals volgende week hardere tegenstander). Onderzoek en inzicht in historische ontwikkelingen kunnen onthullen veel situaties waarin underdogs zijn klaar voor een streek.

3. Het publiek kan het niet helpen Zelf

De gemiddelde Bettor houdt de populaire teams (favorieten), vaak duwen lijnen onredelijk hoog. In feite is bijna elke week, met het recht van onderzoek, kunt u ter plaatse de teams die moeten worden favorieten, maar krijgt de punten tegen een team dat populair is geïnstalleerd als favoriet toe te schrijven aan het publiek "vrachtwagen met orkest-effect"?

4. Got Courage?

De meeste gokkers hebben niet de moed om te gaan met bepaalde underdogs. Zij zien een (gepercipieerde) goed team versus een (vermeende) slecht team en draagt zorg voor het zal niet een wedstrijd. Zij hebben een advies over hoe verschrikkelijk sommige teams zijn gebaseerd op een recent verleden BLOWOUT of persoonlijke gokken verlies. Nogmaals, met de juiste combinatie van statistische en situationeel onderzoek, wat ondergewaardeerd honden kunnen worden gespot per week. Er zijn ook bepaalde situaties waarin slechte teams hebben historisch en betrouwbaar het beter dan hun gemiddelde. Wedstrijd dat met een historisch bewezen situatie waarin favorieten onvoldoende presteren en je hebt jezelf een betrouwbare streek scenario.

5.Wat It All Means

Uiteraard alleen spelen alle underdogs is niet het antwoord (dat levert je ongeveer 50% wint en een negatief saldo). Echter, met het recht van onderzoek, kunt u ter plaatse een aantal zeer grote waarde underdog winnaars per week.
Winder sport