Gewone Theorie voor voetbal weddenschappen

Waarom is voetbal weddenschappen populair?

Als we vergelijken met andere sporten voetbal, voetbal is de grootste gebeurtenissen voor zwakke team te winnen van een sterk team in het bijzonder in het Engels Premier League. Laten we weer terug de klok, kan ieder van u herinneren aan de UEFA-kampioenschap definitief? Botsten tussen Man.Utd en Bayern München in 1999 waar Man.Utd succes won Bayern München met 2 doelen gedurende 2 minuten schade tijd. Voor diegenen die inzet op Bayern München, hoe hard voor gokkers te accepteren, helaas is dit het feit. Nou, zoals je kunt zien, is dit het meest interessante deel in voetbal weddenschappen. Er is een gezegde, "voetbal is een ronde, dus het kan zijn onvoorspelbaar eindigt".

Wat is de eenvoudige theorie in weddenschappen wereld?

Alles in de wereld is het delen van dezelfde natuurlijke concept en ook volgt dezelfde trend. Er is geen uitzondering voor voetbal weddenschappen. De theorie is eenvoudig. Wanneer u een grafiek maakt een helling, natuurlijk de lijn houden klimmen en stoppen op een podium. Ongeacht hoe hoog zij bereikt of hoe laag ze daalt, is er altijd een einde te maken aan het. Ik zou zeggen dat het vertrouwen alleen in minder ernstige gevallen, de grafiek beweegt op en neer voortdurend binnen een korte periode van tijd. Als voorbeeld, je kon merken dat de meeste marktaandeel zal hebben altijd geleidelijke helling en volg de lange lijn te laten vallen herhaaldelijk. Je kon ook merken dat de rijken rijker en de arme krijgt krijgt armer. In de sport weddenschappen, Ik denk dat een aantal van u heeft ervaring voordat winnende strepen die u bewaard winnende non-stop hoewel u eenvoudigweg uw inzet. In tegenstelling tot bij de ontmoeting vaststelling periode, zelfs als je hard werkt om te analyseren of volg de inzet van uw gelukkige vrienden maar uiteindelijk verliest ook. Waarom? Het enige antwoord is natuurlijk concept en trend. Wij moeten eens en volg de trend.

Hoe weddenschappen trend werkt in voetbal wedden?

De vuistregel is niet te vertrouwen zijn hardnekkige inzet plaatsen op teams die voortdurend verloren en hebben de gedachte dat ze een come back. Dit is volstrekt onjuist. Misschien zult u wint aan het einde van de follow dit soort weddenschappen strategie maar hoeveel kapitaal u nodig hebt en hoeveel je moet verliezen voordat u kunt winnen de weddenschap. Gebaseerd op de trend begrip, als een team blijven verliezen, de grafiek voor hen daalt, we moeten inzetten tegen hen totdat de grafiek een pit stop. In tegenstelling, als een team aan omzet verliezen om te winnen, moeten we beginnen chase het team te winnen tot stoppen stadium. Hoe eenvoudig is het? Win blijft winnen en verliezen blijft verliezen.

Welk team wed uit van ontelbare wedstrijden?

Bij gebruik van de trend begrip in voetbal weddenschappen, is het veiliger als we die gebruiken om inzet op een sterk team en alleen richten op klimmen grafiek. Ondertussen hebben wij onze inzet alleen op sterk team wanneer zij in winnen stadium. De reden om te kiezen sterk team is dat ze punten nodig om hun positie aan de top van de ranglijst. Bovendien sterk team met een hogere sterkte gemakkelijk kunnen winnen als overwinning is een must.

De laatste, maar niet de minste, ik ben er zeker van dat u zal hebben twijfels over mijn eenvoudige theorie - trend. Ik kan u vertellen dat mijn theorie is bewezen. Ik gebruik het wedden strategie voor 2 opeenvolgende jaren en het werkt echt voor mij. Van mijn weddenschap statistieken, die raakt meer dan 75% nauwkeurigheid.

Voetbal Statistieken