Voetbal Betting Geheim nr. 1 - Nooit Bet Wanneer U kan het zich niet veroorloven Lose

Deze gouden regel is de eenvoudigste regel te begrijpen nog het moeilijkste regel te houden door voor de meeste gokkers. Elke gokker die treffer een winnende streak of een verliezende streak is gedaald in de val en gokte weg geld konden ze zich niet veroorloven te verliezen. DON'T DO IT! Zo eenvoudig als het klinkt - Je kan het gewoon niet. Vasthouden aan dit eerste gouden regel en boor het diep in je hersenen dat deze regel niet kan worden gebroken. Waarom zeg ik dit omdat er de gevolgen als u deze regel.

Het is zeer gemakkelijk te in de val, want je wint, dan grotere inzet kan geen kwaad (na alle - het is de bookmakers geld?) Of als je verliest dan je denkt dat je een beetje meer over deze 'zekerheid' kunt u uw geld terug. DON'T DO IT! Zo eenvoudig als het klinkt - Je kan het gewoon niet.

Het is de gokker de vloek. Winnen of verliezen van deze tijd, zal leiden tot een ramp op de lange termijn. Grotere inzet op een winnende streak zijn een veilige manier te garanderen dat de bookmakers weer elke cent gewonnen uit hen - en een stuk sneller dan zelfs zij verwacht. DON'T DO IT! Zo eenvoudig als het klinkt - Je kan het gewoon niet.

De veiligste manier om zo veel spanning en plezier uit het gokken ervaring uit te werken hoeveel geld je kunt veroorloven te verliezen door voordat u start. Betting groot als je verliest is een absoluut zeker te verliezen je huur, voedsel geld voor de week of misschien wel maanden of jaren. DON'T DO IT! Zo eenvoudig als het klinkt - Je kan het gewoon niet.

Onthoud - voordat u een weddenschap - inbeelden hoe je je voelt als wanneer de weddenschap verliest. Als de gedachte aan het verlies van het voelt u zich ziek voelt of springen uit een 35 verdiepingen hoge gebouw ... dan niet ooit breken dit GOLDEN RULE NO.1

www.soccerbettingpro.com