De beste prijzen in ruil voor beloften

Er zijn veel manieren om te wedden op een voetbalwedstrijd. Toegenomen concurrentie en de mogelijkheid om weddenschappen op Betfair hebben het mogelijk gemaakt om dezelfde weddenschap tegen verschillende prijzen, afhankelijk van de markt.

De meest voor de hand liggende is de -0,5 Aziatische Handicap (AH) en de rechte winnen op de 1x2-markt. U bent van weddenschappen op precies hetzelfde als u deze weddenschappen. Omdat de marge lager is op de AH, zijn bijna altijd het beste om de AH. Het keerschotten me waarom sommige bookmakers die weddenschappen grenzend aan een coupon met verschillende prijzen.

Een gelijkspel geen weddenschap is hetzelfde als een AH van +0. Nogmaals, de AH is meestal het beste. Echter, als een team is sterk gesteund op de AH de odds dalen en wedden op de loting geen weddenschap is beter waarde.

Unders / overnames, doellijn en totale doelen zijn soms dezelfde. Er is een bookmaker Ik weet dat alle drie van deze op dezelfde coupon, maar soms op verschillende prijzen. Ik heb 3 of meer doelen op de totale markt geprijsd doelen beter dan de overnames op een goal lijn van 2.5. Ze zijn precies dezelfde weddenschap.

X2 een dubbele kans is hetzelfde als het tot het huis winnen op Betfair. Zoals Betfair werkt met een marge van 2,5% (5% commissie, maar je zal gemiddeld verliest helft), haar zal altijd beter om de inzet op Betfair dan het nemen van de inzet op X2. Sommige dubbele kans weddenschappen zijn dezelfde als de AH. Neem de beste kansen.

Een +1 Europese Handicap is precies hetzelfde als een +0.5 Aziatische Handicap, en dat is precies hetzelfde als tot het team op de 1x2-markt. I've seen tijden Europese Handicap heeft aangeboden de beste waarde. Aangezien deze markt is de kleinste, de prijzen niet bewegen als een bookmaker krijgt in de fout. Ik heb ooit gevonden een arbitrage die betaald 10% met een Europese Handicap. De prijs niet verhuizen omdat niet veel mensen wedden.

Nr. eerste doel scoorders is bijna hetzelfde als 0-0. NFGS is iets beter als eigen doelstellingen niet tellen. Het gebeurt niet vaak, maar als deze markten betalen dezelfde kansen, haar best te gaan met de NFGS inzet. Djimi Traore scoorde een eigen doelpunt bij Liverpool speelde Burnley 2004/2005 in de FA Cup. Liverpool verloor de wedstrijd 1-0. PSV scoorde een eigen doelpunt en verloren met 1-0 van Arsenal in de Champions League dezelfde seizoen. Zijn zeldzaam, maar het gaat gebeuren.

Ik kon gaan, maar ik verwacht dat u de boodschap nu. Volgende keer dat u een inzet op een voetbalwedstrijd zou betalen om alleen maar de kans op andere markten.
Voetbal voorspellingen